kedd, január 30, 2007

És még egy kicsi sítéma:

A laptopomon kóborolt még pár kép, mit Csaba készített:

http://2007.kovacsolt.hu/folgaria2/

És még egy érdekesség: A látogatottságom felét mai nap -valószínűleg Emmának köszönhetően- Canada-i látogatók tették ki:

Location
Continent : North America
Country : Canada (Facts)
State/Region : Nova Scotia
City : Halifax
Location
Continent : North America
Country : Canada (Facts)
State/Region : Nova Scotia
City : Wolfville
Location
Continent : North America
Country : Canada (Facts)
State/Region : New Brunswick
City : Sackville


Hát hajrá, lehet megtanulni nyelvünket, és jó magyar blogot olvasgatni, pirosparikával, hungaryan gulash mellet, ahol ilyen klassz csikós legények síelnek, mint a Dávid, Bali, Norbi, rólam nem is beszélve. :D
Emma from Canada

Csaba! lécci-lécci küldd át a maradék képeket is! :)

És még mindig síelés...

Ha valaki nyomtatni vagy rendelni szeretne a síelős képekből, teljes méretben feltöltöttem a kép.tár.hu-ra

Pontos link:
Itt, ha jól láttam, 43 Ft a 10x15-ös nagyítás. (qrva drága!)

hétfő, január 29, 2007

Folgaria 2007, avagy egy jó csapat síelésének története


Íme, itt vannak hát a képek! A többit majd később elmesélem! (...azért ez a kép megmutatja, milyen kiváló pályákon síelhettünk...)

kedd, január 16, 2007

Most egy kicsit elmegyek síelni. Belelkesültem egy lehetőségre, ami nem jött össze. De Éváék egyből előálltak egy másikkal, ami sok vívódás után, de összejött. Remélhetőleg ebben a nagy tavaszban nem gyepsízni fogunk, és sok szép havas fényképet hozhatok emlékül.

hétfő, január 15, 2007

Vasárnap esti dorbézolás:

Az egész úgy indult, hogy reggel felkelt a nap. Tudom, ez nem oly szokatlan, de a januári 15-20 fokok hamar beindítják az ember hormonjait, hogy motorozni akarjon. Orosz Úr csörgetett meg, hogy adjam meg a Szenya számát, mert hát ők lóerőre egyeznek. Kicsit nehézkesen, de összejött a randi, melyet közel 180 km ámokfutás követett... És hát oly jól öszemelegedett a csapat, hogy Szenya barátomnak is maradhatnékja lett -némi unszolást követően- és éjszakába nyúló darts játék lett a vége. Ki bánhatja ezt az estét? Csak az a sok konyak meg whisky...:)





csütörtök, január 11, 2007

Gyerekszerelem

Nem tudom, más anyukák-apukák mikor szembesülnek ezzel a dolggal. Mi midenesetre rendesen belecsöppentünk, ezekbe az igen-igen őszinte érzelmekbe. Valamiért ( khm...Nem is kommentálnám miért :) ) fiunk a társaság középpontja az oviban. Még régebbi történet, de így lesz teljes a kép, miröl is akarok írni, elmesélem hát.

Egyszer Szilvi elment Ábiért az Oviba, ahol egy kislány (név szerint Podmanicki Réka) közölte, ha nagy lesz, az Ábeltől lesz majd a kisbabája. Még meghökkenni sem volt ideje szegény Szilvikémnek, máris jött egy Anyuka a lányával, akik közölték, hogy Ábellel esküvőjük lesz, és Nella lesz a menyasszony. Azért figyelitek milyen mázlija van a fiamnak? Két csaj rajong érte nyiltan!!! Ábelen ugyan nem látszik anyira, de számunkra egyértelmű, hogy a Nelláért van oda meg vissza.

Nella a rafinált:
Ha bemegyünk az oviba reggel, Ábelt midenki körbezsongja, ölelgetik a csajok, ráncigáljak a srácok, hogy gyere játszani, stb. De mikor a tömeg az első nagy öröm után szétszéled, Nella odasomfordál hozzá, és átöleli, puszit ad neki. Persze Ábel sem hálátlan! Egyszer ebéd után mentem a gyerekért az oviba. Nellának ott kellett aludnia, s mikor készültünk indulni, Ábi a maga utálatos, nincs kedvem semmihez csoszogós járásával odament Nella ágyához, és akkora csókot nyomott a szájára, hogy az óvónéninek majdnem kifordult a könyv a kezéből, és lecsuklott a székéről is, ámulatában.

Öröm látni ezeket a minden érdektől mentes érzelmeket a gyerekekben! Annyira tiszta, hogy az emernek a torka is összeszorul...

Vajon ez a generáció már más lesz? Vagy a mi gyerekeink csak kivételek? Más apuka is így látja saját gyermekét...?

Ábel névnap az oviban:

Ábel névnap, január 2. napja. Ez még szünet volt, s utána meg nem igen volt idő az ovis ünneplésre. De ma eljött a nagy nap! Fejére kerülhetett az ünepeltek vándor koronája, és mindenki őt köszönthette a Thomas-os tortával egyetemben, ami egy külön kívánsága volt. Zavarban is volt szegénykém, de az oroszlánokat ismerve, hamar kinövi ezt a tulajdonságát. Így kívánunk hát még egyszer Boldog Névnapot Ábel fiunknak!



péntek, január 05, 2007

Rámtestált ötös...

Na nem a lottó ötös, de ha már, akkor legyen. Köszönöm hát a meghívást Varanusz-nak, de sajnos az első pontban már megakadtam! Na, de próba, össze kell ennek jönni!!!

  1. Oviban, a koedukált wc-ben meglestem egy ovistársnőmet, hogyan pisil. Ő ezt jó néven vette, és kiélte exibicionista hajlamát, viszont a nevére már nem emlékszem... Akkor most hogyan tovább??? :D
  2. Talán nem derül ki a viselkedésemből néha, de idegbetegségem, dürohamaim, agresszivitásom ellenére is nagyon szeretem a családomat, és legelső sorban Ábel fiamat! Persze ez a blogon nem látszik...:D
  3. Utálok, és ha tehetem, nem is szívesen fizetek adót, viszont szívesen jótékonykodok.
  4. Fizikaérettségin puskáztam, csodálkozott is a tanár, hogy enyém lett a legjobb.
  5. Általános iskolában én voltam a legkisebb és legvékonyabb fiúcska. Én voltam a legjobb áldozat, ha valakit verni kellett, de szerencsére senki nem élt ezzel az opcióval...
Ime hát, csak összejött. Kicsit kesze-kusza, mert hát az ember itt szinte mindent elmond, amit fontosnak tart...

És ki legyen az az öt, akit meghívok?

Balage

Bogiék

Hát ez a kettő jutott így hirtelen eszembe...

szerda, január 03, 2007

hétfő, január 01, 2007

RE: SMS özön...

Köszönjük minden kedves ismerősünknek a jókívánságokat! Köszönjük a frappánsnak nem nevezhető esemeseket, köszönjük, hogy oly' mámoros vagy ünnepi pillanatokban is gondoltatok ránk, Karácsony és új év alkalmából!!! Higgyétek el, mi sem tettünk másképp!

Mi sem kívánhatunk hát mást nektek, csak hogy legyen sokkal szebb évetek, mit a korábbiak! Legyen még több szerencsétek, szeressétek egymást, és éljetek gondtalan életet!

Millió Puszi Mindenkinek! B.Ú.É.K.!

Kovácsék

(hamarosan: képek a háziboliról)