vasárnap, április 29, 2007

Az én kis robogóm:



Élt, 7 hónapot... Béke poraira:





MA reggel arra ébredtünk, hogy a nagykaput feltörték, és a motorunkat ellopták. Szokásos procedúra, feljelentés, kihallgatás, stb. Délután kaptuk a hírt, hogy a közelben van egy kiégett robogóroncs, tőlünk alig 300 méterre. Igen, itt vesztette el türelmét a kedves tolvajunk. A biztonsági eszközök miatt nem tudta tovább cipelni, így egy elmebeteg gondolat mentén vezérelve, felgyújtotta... Reggel, akik a vonathoz igyekeztek, még láthatták a füstölgő roncsokat, mire a mi tudomásunkra jutott annak a holléte, már a váz is elindult a magyarországi etnikumok fémújrafeldolgozó süllyesztőjében. Csak pár darabka, meg néhány marék hamú emlékeztet a néhai Keeway Focus utolsó útjára.

2400 közös kilométerben: sok sok gyermekkacagás és öröm, többszöri kirándulás, akár Szlovákiába sörért... Ez mind a közös múlt, ami egy PÖCS miatt füstté vált.



Dinópark, Ausztria

Állatkert és Bowling, azaz egy laza hétvége:

szombat, április 14, 2007

Kacsák a tóban:





Bálint áthozta a kacsáit, és ők meg oly' vidáman úszkálnak a tavunkban. Kert rendbetétel projekt ugyan még csúszik, de a gyerekek már igénybe vették azt. :)

kedd, április 10, 2007

Húsvéti ajándék a Microsofttól:

Minden lelkes (L)USER, aki még hisz az "Automatic Update" általában jótékony hatásában, a következő hibát kapta ajándékba, húsvét alkalmából:


(Persze van megoldás, egyszerűen el kell távolítani a "Vulnerabilities in GDI Could Allow Remote Code Execution (925902)" nevű frissítést!)

Persze aki nem legálisat használ, pl Corporate Edition, az mind "valószínűleg szoftver hamisítás áldozata lett". :-))))

Szóval mindent megtesz a Microsoft, hogy megvegyük a Vista-t, persze nem kis lóvéért. Kedveskéim, lassan tényleg rá kell ébredni, hogy van más megoldás is. Persze kényelmesebb a tampon, mint mikor valaki egy vattapamacsot csavar a lyukába... De kérdés, megéri-e, a horrorisztikus árkülönbséget?

Szerelem, 4 és fél éves módra:


Nella és Ábi


Húsvéti bobozás:

Igen, jól látjátok! Túl vagyunk az első önálló bobozáson, már két keréken biciklizik, és lassan olyan kérdéseket tesz fel, amire már mi sem tudunk válaszolni. Egyre nagyobb a fiúnk! És annyira édes, kedves, figyelmes...


Tojás labirintus, és Városligeti séta:








Jumcsika 33-ik szülinapja:

Megkésve, de megtartottuk, így láthattuk végre oly sok idő után ismét Borót is élőben. Édes baba... :)


Bogi, Szici


Szici, Mama, Boró


Szici, Boró, Nagyi (részlet...)


Ábi, Szici, Boró

Szici, és az ünnepelt. (...hogy szeretik egymást...)

Márciusi hosszú hétvége:

Igen, anya kitalálta! Jó program volt a libegőzés, és a planetárium! Ti se hagyjátok ki!