szerda, szeptember 07, 2005

Kirándulás Visegrádra és Párkányba

Balage írta:

"A vasárnapot kirándulással töltöttük. A párizsis tej után, mellyel Ábel okozott nekünk kellemes perceket a reggeli közben, a déli órákban elindultunk négyen (Andris, Szlivi, Ábel, Én) bobozni Visegrádra. Egy évvel ezelőtt már jártunk ott, de pont akkor zárt be, amikor odaértünk. Most azzal kezdtünk, és nagyon tetszett. Még a parkoltatós csaj is, aki azt hitte, hogy kurvának nézem. Pedig én csak a parkolójegy árát akartam kedvezményesre váltani. Téli- és nyáribob között lehet választani, a különbség csupán annyi a kettő között, hogy a téliben van biztonsági öv, és sínen megy. A fényképezőt a kocsiban hagytuk, de Andrist és Ábelt még lekaptuk párszor.




A bobozás után megéheztünk, és utunkat Szlovákia felé vettük, mert ott többet ér kicsiny magyar forintunk, mint hazánkban. Párkány meglepően sokat változott az elmúlt egy évben, igazi kis belvárost építettek ki, és építenek jelenleg is. Az étteremben (ahol tavaly voltunk) azt mondta a pincércsajszi, hogy 1 órát kell várni a kajára, úgyhogy kerestünk egy másik éttermet. Ott volt hinta, meg kevés várakozás, de a végén jót ettünk, bár elég spórolósak voltak a hússal.


Fél 9-re értünk haza megpakolva jobbnál-jobb szlovák édességekkel, és cukorkákkal (igaz, Anikó? :D) Majd kevés szomszédolás és pihengetés után úgy döntöttünk: alszunk..."

Az összes kép itt megtalálható:

Nincsenek megjegyzések: