péntek, április 14, 2006

Komment, kontra komment

"Anonymous said...
Figyelj kicsi felszarvazott, (PC: azaz politikailag korrekt nyelven: felesége által közröhejjé tett!)kis békuci (NEM bikuci!!!)Ha pl. A Nap-Keltét nézted volna ugyanezen a napon, ahol Dávid Ibolya után Orbáncost kérdezték (de szerintem minden más médiában hasonló az arány) ÉS JÓL FIGYELTÉL VOLNA! rájöhettél volna, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok párbaja köti le gyakorlatilag az egész műsoridőt mindenhol. Persze, aki ilyen szűklátólkörű, az bármit bármibe belemagyaráz. Így azt javaslom, ne politizálj, inkább a saját családi problémáiddal foglalkozz, és ezt tedd közzé a blogodon. (Pl. Minek ölelgeti a hites feleséged nyilvánosan a százhalombattai TV egyik operatőrét?)Köze van ennek ahhoz, hogy egyelőre nem lesz második gyereketek???Ha van merszed, válaszolj, ha nincs, akkor töröld ezt a vélményt, mintha mi sem történt volna!"


Ki beszélt itt az országos médiáról? És még én vagyok szűk látókörű??? Kicsit meglep... Meglep, hogy a nevedet nem vállalod a kommenthez, és az is meglep, hogy nem akarod megérteni, hogy miről írtam. Meglep, hogy egy ölelést rosszul értelmezel, meglep, hogy a véleményemet támadással próbálod elpalástolni. Meglep, hogy nem látod a lényeget, meglep, hogy tudod, hogy szeretnénk még egy gyermeket, és meglep, hogy ennyire ismersz. Meglep, hogy ezen ismerettség ellenére ilyen sületlenséget írsz. Meglep, hogy azt hiszed, nem állok ki a véleményem mellett, s meglep, hogy nem meggyőzni szeretnél, hanem sárral dobálni...(Ha nem is engem, akkor a feleségemet) De nem szeretném ezt a gondolatmenetet folytatni.

Úgyanis van sejtésem, ki vagy... Ha másról nem, az általad hagyott ip-cím lenyomatból kinyomozhatnám, hogy ki lehettél. De nem nyomozok utánad, ne izgulj, mert lehet, hogy még szeretnél barátom maradni! Annak ellenére, hogy kicsit hibásan látod a világot, és olyan stílust engedsz meg magadnak névtelenül, amit csak egy igaz barátnak lehet (talán) megbocsájtani, és annak is csak nehezen. Mert a soraidból minden kiszűrhető, csak a jóindulat NEM! Akkor sem, ha nem vagyok politikus, s nem értek a politikához, csak egy teljesjogú állampolgár, akinek ugyanúgy egy szavazata van, mint neked. És jogom van az érzelmeim szerint szavazni, vagy akár orgiát szervezni az összes operatörrel, vagy egyszerűen csak szeretni, kedvelni a barátainkat, kollégáinkat. Te még nem öleltél meg senkit? Vagy ha megöleltél valakit akkor kurva/strici lettél??? És magánéleti válságba kerültél??? És emiatt nem lett gyereked???

Jajj, már tudom is, mi lesz erre a válaszod: impotens vagy Andriskám, és menj el DNS tesztet csináltatni, ha jön egy gyerek, mert lehet, hogy nem is a tiéd!!!

És erre tudod mi lesz a válaszom? Egy bőlcs barátomat idézem: Akkor is az én tyúkom tojta...
És ennek ellenére szeretni fogom Őt/Őket, minden hibájukkal, és erényükkel egyetemben!!!

És tudd meg, élek a szabad vélemény nyílvánítási jogommal, a saját fórumomon.
Akkor is, ha neked nem tetszik!!! :P

És befejezésül engedj meg annyit, hogy még elmondjam:

  1. Aki a barátomnak érzi magát, és az MSZP-re szavaz, attól még a barátom marad. Én úgy érzem, mindig mindenki véleményét meghallgattam, és nem mocskolódtam soha senkivel, mert más a véleménye.
  2. Bízom benne, hogy nem ilyen emberek alakítanak kormányt, mint a fenti megjegyzés írója, hanem inteligensebbek, lojálisabbak embertársaikkal szemben, akik őszinték, és felvállalják a véleményüket, döntésüket.

Kovács András (Érd, 2006 április 14.)

3 megjegyzés:

kovacsolt írta...

Részemről a téma lezárva, de természetesen a véleményeket továbbra is szívesen olvasom. Hisz' ide csak az látogat, aki érdeklődik felőlünk, kötődik hozzánk...

Névtelen írta...

Azt a kurva, jól megmondjátok egymásnak, tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim.

És mindenképpen románok alakítanak kormányt.

Baráti bal- és jobbkézfogással, valamint üdvözlettel:
Oláh Viktor és Durcean Ferenc

Névtelen írta...

Hát ezt az idióta, barom, írigy senkiházi embert mint amijen te vagy TISZTELT ANONYMOUS!!!
Sugárzik belöled az írigység mert vannnak emberek akik megdolgoznak azért emijük van és nem mástol várják.
Azért gyanusítod az Andrást mert kiderült, hogy a te gyereked mástol van nem is tőled.
Ezért tart itt ez az ország mert sok ijen ember van mint te, és amig nem változtok meg addig csak lefele haladunk a lejtön.
Primitív szaralak vagy más családjára mutogatsz, talán a te házad táján kéne szét nézned.