szerda, április 12, 2006

Politikai, nem fizetett bejegyzés:

Nem szívesen politizálok itt a blogomon, de most már besokalltam. Egyszerűen felháborított ma, hogy a helyi médiából már nem folyik, hanem ömlik az MSZP- hirdetése. Azon a határon voltam, hogy már írok egy levelet az ORTT-nek, hogy az érdi Junior rádióban a Jánosi György Úr MSZP képviselő jelöltje arra buzdította a hallgatókat, hogy szavazzanak a mostani koalícióra. Persze mondhatnátok, hogy ezzel semmi baj nincs, de amikor ez választási hírként van beállítva, ez a potom 20 perces interjú, (2006 Április 12., 16:20) akkor már komoly problémám van vele. Mert ez nem HÍR! Ez HÍRDETÉS! És a másik oldal akkor miért nincs megszólítva? Nagyon igazságtalan a helyi média. És csak ezek miatt szavazok a másikakra, két hét múlva! Még ha nem is szimpi a Rogán, meg a Kövér...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Figyelj kicsi felszarvazott, (PC: azaz politikailag korrekt nyelven: felesége által közröhejjé tett!)kis békuci (NEM bikuci!!!)
Ha pl. A Nap-Keltét nézted volna ugyanezen a napon, ahol Dávid Ibolya után Orbáncost kérdezték (de szerintem minden más médiában hasonló az arány) ÉS JÓL FIGYELTÉL VOLNA! rájöhettél volna, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok párbaja köti le gyakorlatilag az egész műsoridőt mindenhol. Persze, aki ilyen szűklátólkörű, az bármit bármibe belemagyaráz. Így azt javaslom, ne politizálj, inkább a saját családi problémáiddal foglalkozz, és ezt tedd közzé a blogodon. (Pl. Minek ölelgeti a hites feleséged nyilvánosan a százhalombattai TV egyik operatőrét?)
Köze van ennek ahhoz, hogy egyelőre nem lesz második gyereketek???
Ha van merszed, válaszolj, ha nincs, akkor töröld ezt a vélményt, mintha mi sem történt volna!