kedd, január 24, 2006

ANTI KOVÁCS

A Szilvi kalandozott a neten, s egy barátjának akarta megmutatni a Gyuri barátunk hajóját, s ekkor bukkant erre az oldalra:

http://www.google.com/search?q=cache:VaIlotVdjrIJ:noszi.blogol.hu/+Dulin+Gyorgy&hl=hu

Ime itt a másik oldal véleménye, (kémény kérdés) ugyan már csak google tárolt változatban, mivel a blog törölve lett. Csak egy napon lettek bele bejegyzések írva. Mivel a kedves szomszéd nálunk egyik mediumot sem használta a véleménynyílvánitásra, én most megragadom a lehetőséget, és közzé teszem az Ő véleményét is. Mivel ezt a honlapot leginkább a barátaink olvassák, talán nem szorul magyarázatra a sok sületlenség, ami ott írva vagyon... :-)

JA!!!! És nagy örömömre szolgál, hogy az "ellenség" még mindig kiváncsi az életünkre! Talán hiányzik a önzetlen barátság??? És mindenkinek köszönjük az adományokat! :-))))

1 megjegyzés:

kovacsolt írta...

Mivel a Google törölte az oldal tárolt változatát, itt az iromány:

Ha harc, hát legyen harc!

2005-12-10 05:32:06 Szombat


Még hadd reagáljak arra a vádra, miszerint megsértődtünk, hogy 2003 nyara után nem hívtak meg a balatoni nyaralójukba:
2004 nyarán, miután mindkét lábamat eltörtem, nem is tudtam volna a vityilóba lemenni. '05-ben pedig Tunéziában voltunk, amiről tanúskodik az a szerencsétlen plüss - vagy marhabőrből készült - teve is, amit akkor a jószomszédság megőrzése érdekében még Kovácséknak adtunk (azóta már megbántuk ).
Ami most az interneten rólunk megjelent, azok után még ha ugyanazzal a hévvel hívnának, amivel az un. házibulijaikra hívtak, akkor se mennénk



[komment] (0)

2005-12-10 04:27:46 Szombat

Hát most itt tartunk. Átmehetünk még durvább stílusba is, de ez a Kovácséktól függ. Azt hiszem ők már most túllépték a jóízlés határát és kimerítették pl. a rágalmazás fogalmát. A továbbiakról, hacsak a kedves szomszéd másként nem gondolja, az interneten folyamatosan beszámolunk



[komment] (0)

2005-12-10 04:18:51 Szombat




Ezt csak azért teszem fel, mert a szomszéd weboldalán már olvasható.




[komment] (0)

2005-12-10 04:11:41 Szombat


Mi, ahogy az előzőekből talán kiderült, egy helyszíni szemlét kértünk az önkormányzattól, hogy állapítsák meg, hogy az ominózus kémény nem felel meg az előírásoknak. Ott informáltak bennünket, hogy az építési engedélyen ez VALÓBAN NEM SZEREPEL!
Ezért sem értjük Kovácsék magabiztosságát.



[komment] (0)

2005-12-10 04:04:51 Szombat

Szóval így jutottunk el odáig, hogy a "kedves" szomszéd a saját internetes oldalán minket próbál befeketíteni, holott mi csak azt akartuk, hogy ez a légszennyezés, amit művelnek szűnjön meg. De kaptam egy e-mailt: is
"Kedves Bandi!

Mellékelem a levelet, amit az önkormányzat küldött. Tartsd meg, mert később még szükséged lesz (lehet) rá. Amennyiben a szakvélemény -amit az Önkormányzat ad ki a levélben olvasható szemle után- nem nekünk kedvez(amit erősen kétlek), független szakértőhöz fordulunk.

Továbbiakban esetleges felénk támasztott kérésekkel-kérdésekkel keresd Dr.

Dulin György ügyvéd urat! Telefonszáma: 06 20 320 64 43 Ő majd tolmácsolja felénk.

Üdvözlettel: Kovács András"

Hát, ahogy a blog alcímében is írtam: Ha harc, hát legyen harc"



[komment] (0)

2005-12-10 03:47:45 Szombat







[komment] (0)

2005-12-10 03:33:58 Szombat


Természetesen, a jószomszédi viszony megőrzése érdekében mi felajánlottuk, hogy közösen orvosoljuk a problémát. Azonban kiderült, hogy egy villanyvezeték akadályozza, hogy - a teljesen szabálytalan - homlokzati kéményt az ég felé (ahogy az szokás!) továbbvezessük. Mivel a villanyvezeték előbb volt ott, mint ahogy a kedves szomszéd egyátalán a ház alapjait lerakta volna, így kiderült, hogy eme elektromos vezeték áthelyezése nem kis pénzbe kerül.



[komment] (0)

2005-12-10 03:23:49 Szombat


Mitől is romlott meg ez a "jószomszédi" viszony?
Alapvetően, (hangsúlyozom: alapvetően!) egy - sorházat képzeljetek el - kémény miatt
A kémények ugye normál esetben a ház tetején hejezkednek el. Nem úgy Kovácséknál. Ők egy turbo kazánt használnak, amit "költségcsökkentés" miatt a homlokzati falra vezettek ki, alig 1 méterre a mi bejárati ajtónktól és hozzájuk legközelebbi ablakunktól. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekszobánktól sincs sokkal messzebbre. Képzeljétek, hogy tudunk szellőztetni
Nos, ezt az illegális kéményt tettük szóvá nekik mióta megépült, sokszor , aminek a megoldására mindig csak ígéreteket kaptunk.



[komment] (0)

2005-12-10 03:11:09 Szombat


Először is a weboldalukon említett dolgokra reagálok:
1. A Náluk rendezett "bulikba" minden alkalommal ők hívtak meg! Soha nem állítottunk be hívatlanul, és pl. szülinapokon természetesen megleptük őket ajándék(ok)kal, csakúgy mint a többi meghívott. Megjegyzem, volt olyan, mikor egy buliban a házigazda körbejárt, és még adományokat is gyűjtött maguknak!
2. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy olyan általuk rendezett partik után, mikor távol tartottuk magunkat, "leszúrást" kaptunk, amiért hiányoztunk! Ezért sem értem a mostani interneten megjelenteket



[komment] (0)

2005-12-10 02:58:01 Szombat

Ez a blog csak és csakis azért íródik, mert Kovács András és neje megpróbálja rosszhírünket kelteni a neten.
Ezúton tájékoztatom őket, hogy amennyiben felhagynak ezzel a tevékenységgel, jelen blogba sem kerül újabb bejegyzés.
Addig azonban IGEN!



[komment] (0)