péntek, május 20, 2005

"...Ahol fűrészelnek, ott forgács is van..." vagy mégsem??? :-)

Long Long Time ago... Volt egyszer a híres ország. Igen, jól tippeltek, ez az ország Magyarország. Három Nemes család, névszerint a Fülöp klán, Dulin (nagytudású történész tudós) orrborpír bíboros, és a harcos Kovácsék úgy döntöttek, felosztják egymás között a területet. Nagy csatákat vívtak, minden szellemi képességüket latba vetve küzdöttek minden talpalattnyi földért a nemes vitézek, és hű (?) asszonyaik.
Véres küzdelmek folytak Németkér -stratégiai fontosságú település- birtoklásáért, de az egyház véres keze mindig lesúlytott. Hiába minden kétségbeesett próbálkozás, a szerencse az egyháznak kedvezett, Dulinék győztek! Így a másik két család az ország kisebbik felével kellet megelégedjen. De ezekre a kis területekre külön büszkék vagyunk! Megvédtük területünk javát!!! (VIVÁT!!!) És nem is mesélem, mi lenne, ha szövetségben harcolnánk a "gonosz" bíboros ellen?!


Szóval, ismét eltöltöttünk egy játékos szerda estét, elragadtatva a játék hevében... Megint nagyon jól éreztük magunkat, hisz ínycsiklandó lakoma, s jóbor is volt. Milyen jó is néha kicsit kikapcsolódni...

A partin készült képek itt megtekinthetők:

Boldog Szülinapot Dávid!!!

Nincsenek megjegyzések: