hétfő, május 16, 2005

Pünkösdi hétvége...

Már nagyon vártuk ezt a hosszú hétvégét. Szombaton Ábellel ismét tettünk egy kört az állatkertben, ami most már hagyományos programként szerepel a hétvégéken. Szilvi eközben a baba börzén böngészett szebbnél szebb ruhákat a Bogi babának, és eladott egy-két cuccot Ábel kinőtt ruhatárából. Szerencsére az akció profittal zárult.




Vasárnap Vácon voltunk a Lorkánál és a Leventénél. Sajnos az ott készült képek még nem érkeztek meg, biztosan valahol még a világűrben kering az email, amit a Tomi igért. :-)
Ábi és Lorka most nagyon egymásra talált, egyfolytában együtt játszottak, csúszdáztak, ugrálóváraztak. Sok békát is fogtak nekünk, amit hazaérve beköltöztettünk a tóba, de a gyerekek serege oly mértékben megrémítette a varangy kollekciót, hogy ma reggelre az összes béka elköltözött, vagy inkább királyfivá változott, csak ne kelljen itt élni...




A hétfői napot a nagy átváltozásoknak szenteltük, mivel a Szilvinek sem kellett elmennie forgatni. A szomszéd segítségével hozzájutottunk egy kis higítóhoz is, így komplettíroztuk a kerítés festését, valamint a gázóra doboza is új színt kapott a rozsdabarna helyett. Közben Szilvi végre kitakarította a kocsiját. Egy egész gyermeksereg követte figyelő szemekkel a műveletet, s amikor a festés kész lett, egy adag fagyi kiséretében ingyen moziztak a nappaliban. Most már estefele jár az idő, és készülünk fürdeni (zuhanyozni), pihenni, és gyönyörködünk az ismét virágzó kínai rózsában.

Már nagyon várjuk az Éváéktól a londoni képeket, hisz' Ők ott töltötték a hosszúhétvégét, s reméljük azon fotók publikációjával ismét megbíznak minket.

Az összes kép megtekinthető itt:

Nincsenek megjegyzések: