vasárnap, április 17, 2005

Fülöp Gyula barátunk fél évszázados...

Nem is gondoltam volna, hogy amikor az ember a jó öreg google-ba beírja ezt a szót, hogy Németkér, mennyi utalás jelenik meg erre a kis településre. Ha a boldog születésnapos nevét beírjuk, akkor is számos találat van, csakhamar megtaláljuk a fényképét, és a keze munkájának a gyümölcsét, drága barátunknak.


Igen... 50 év nagy idő, rengeteg minden történt az életében. A buli egy nagyon érdekes, és rendhagyó bemutatkozással - bemutatással kezdődött, melyet kedvese, Dr. Hegedűs Éva vezényelt le, profi műsorvezetőket megszégyenítő tehetséggel. A vendégek korszakok szerint csoportosítva lettek bemutatva, óvodás kortól napjainkig. Kicsit sokáig tartott, de nagyon érdekes, és tanulságos volt megismerni egy ekkora egyéniségnek az élettörténetét. Talán könyvet is lehetne írni róla, amit mi sem bizonyít jobban, mint a jelenlevők száma, amit ők szűk baráti körnek neveznek. Közel 100 fő. Tisztelem is őket, hogy van energiájuk tartani a mindennapi kapcsolatot ennyi emberrel .

Köszönjük, hogy ott lehettünk ezen a nagyszerű mulatságon, és hálásak vagyunk, hogy a barátai lehetünk ennek a kedves családnak, ünnepeltnek!

Fogadd hát jelképes és utólagos ajándékként ezt a megemlékezés, nagyon sok szeretettel a Kovács családtól!

A partin általunk készített összes kép megtekinthető itt:

Jó nézelődést minden kedves látogatónknak!

Nincsenek megjegyzések: