csütörtök, április 28, 2005

Dulin - Fülöp - Kovács csúcstalálkozó...

Kedves meghívásnak tehettünk eleget minap. Dulin család lakjába vezetett az utunk, a Fülöp családdal egyetemben.

Ki is a Dulin család? Gyula félévszázados partiján ismertük meg őket közelebbről, és hamar jó barátságot kötöttünk, a sziporkázó humorú ügyvéd úrral(jobbra), és kedves párjával (balra), "Pocokkal".


"Play the game" partira voltunk hivatalosak, hiszen kedves közös játékaikhoz csatlakozhattunk, ami már lassan hagyományként telik a Fülöp -Dulin család között. Boroztunk, sütiztünk, játszottunk, kellemes zenéket hallgattunk, miközben Gyuri (vendéglátónk) próbált elkápráztatni bennünket szellemi nívójával. Olvasottságában, és műveltségében senki sem kételkedett, de a kártyatudás hagyott némi kívánni valót. Szegény Pocok volt mindíg a hibás, ha nem úgy sikerültek az ütések, ahogy Ő szerette volna, de az igazi profizmusa kártyában csak akkor villant volna meg, ha a párja kiszámíthatatlanságát is kiszámolta volna. Így csak az utolsó helyre volt elegendő, ha jól emléxem a negyedik üveg bor után történtekre.
Öszességében nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük mi is új helyszínnel bővíthetjük majd a játékok birodalmát.
Csak pár fotó készült, azon is a főszereplő Dulin Dorka. Nézegessétek hát:

Nincsenek megjegyzések: